Modele de gulere crosetate

Populare cu precădere în anii ’80 și la începutul anilor ’90 (mai țineți minte gulerele pe care ni le făcea bunica și le atașa la uniforma școlară?), gulerele croșetate n-au dispărut vreodată din modă. Însă au început să fie și mai populare datorită trendului și stilului indie (care nu e sinonim cu Lana del Rey, așa cum probabil ai fi fost tentat(ă) să spui).

Pentru că ne-ați întrebat de gulere croșetate, iată câteva modele de guler croșetat, inspirate de designeri, dar și modele creații proprii. Pentru comenzi și detalii vă invităm să ne contactați prin e-mail sau la telefon 0733.143.345

Guler vintage

Croșetat din bumbac fin, cu inserții de mărgele delicate. Se închide cu un nasture transparent ascuns de floarea albă croșetată. Preț: 50 lei.

guler crosetat

Guler classic

Croșetate din bumbac (cel negru) sau mătase (cel alb), gulerele clasice sunt ușor de accesorizat la o ținută business (la o cămașă clasică albă) sau la o bluză decoltată. Pentru gulerul alb am folosit pattern-ul de pe blogul LuluLoves, papionul fiind realizat de Radu.

Papionul e detașabil, în locul acestuia puteți opta pentru o broșă sau un nasture.

Preț: 35 lei

guler crosetat clasic

Gulere moderne

Croșetate din bumbac sau un amestec de bumbac și vâscoză, cele două gulere pot fi purtate pe post de colier sau accesoriu la o ținută simplă de zi.

Preț: 35 lei

guler crosetat

guler din bumbac

3 comments

Leave a Reply