A magic room filled with yarn, hooks and needles!

Caciula/Casca de cavaler – crosetata manual

Caciula/Casca de cavaler – crosetata manual

Pe internet veștile circulă cu o viteză uimitoare. Dintr-un tweet, status update sau, mai nou, printr-un „pin”, informațiile ajung în cele mai neașteptate locuri. La fel s-a întâmplat și atunci când Martina Gardner, o mamă simpatică din Statele Unite ale Americii, a postat primele poze cu „Sir Knight Crochet Helmet” sau „Căciula de cavaler, croșetată”.

Sunt sigură că-n căsuța sa de e-mail au intrat sute sau mii de mesaje de la oameni din toată lumea (inclusiv noi *blushing*) care cereau modelul pentru a-și croșeta propria căciulă de cavaler. Câteva săptămâni mai târziu modelul a apărut pe craftsy de unde a fost cumpărat de zeci și sute de ori.

Când am postat prima fotografie cu această căciulă, ușor de croșetat – deși presupune multă muncă și atenție – am fost surprinși de cererile pentru acest model. Așa că în ultima lună am croșetat și alte căciuli, în diverse culori. Roșu, verde, albastru sau galben pentru cei mici, negru, maro sau gri pentru cei mari.

Căciulile de cavaler sunt excelente la schi, ne-a transmis un client. Dacă vizorul e căptușit, căciula protejează fața de vântul rece. Totuși, e important să subliniez că o cască de ski e obligatorie și protejează mult mai bine în cazul unei accidentări decât o căciulă croșetată și căptușită.

Lili

Junior blogger, crafter, cat & dog person. :) I crochet, knit, laugh and smile too often and talk to my cat way too much! http://atelierhandmadecom.etsy.com


Reader Comments

 1. Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine caciula tip coif Roman din postarea cu Mos Nicolae, nu l-am gasit la sectiunea “Galerie Produse” asa ca va intreb aici:
  1. Il puteti confectiona si mai mare, masuri ptr. adulti?
  2. Timpul executiei ?
  3. Pretul ?
  Astept raspuns. Multumesc.

 2. Buna ziua! As dori si eu sa stiu cam aceleasi detalii:
  1. Il puteti confectiona si mai mare, masuri ptr. adulti?
  2. Timpul executiei ?
  3. Pretul ?
  Astept raspuns. Multumesc.

 3. Buna seara, si pe mine ma interesează un coif de mărime mare pentru adult bărbat, timpul necesar si prețul acestuia va rog mult sa îmi spuneti. Va multumesc

 4. Buna ziua m-ar interesa la caciula/casca cavaler pretul daca aveti marimi pentru adulti si in cat timp se face livrarea .

 5. Buna ziua, m-ar interesa 2 buc caciula/casca cavaler , 1 adult , 1 copil 1 an jumatate, pretul si in cat timp ar putea ajunge. Astept raspuns de la dvs pe e-mail .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: