Cafeaua de duminică (24)

Vin sărbătorile, vin! Și vin și cadourile, căci sărbătorile de iarnă au devenit sinonime cu brazi împodobiți, portocale, cozonaci, vin fiert, turtă dulce și multe cadouri împachetate în hârtii colorate.

Așadar, continuăm seria de cadouri handmade pe care le puteți oferi anul acesta de Crăciun:

1. Set de ceai/cafea personalizat

De la Online Gallery. E un cadou inspirat pentru o persoană care consumă ceai și iubește pisicile, câinii sau … girafele.

ceainic-cu-ceasca-pictate

2. Figurine și decorațiuni din Fimo

DeliciuMic se numește magazinul online unde găsiți o mulțime de idei de bijuterii, figurine și decorațiuni pentru brad.

Iată și-un model în ton cu sărbătorile care bat la ușă:

figurine-de craciun

3. Haine pentru căței

Elfi, crăciunițe sau diverse modele personalizate, de toate pentru toți. Pentru câini mici și puțin mai mari, desigur. Ca fapt divers, în diminețile când pedalez pe malul Crișului trec pe lângă două domnișoare care-și plimbă cățeii. Și-n fiecare dimineață patrupedele au alte ținute, care mai de care mai colorate și cochete.

haine pentru catei tricotate

4. Brățări handmade – LizKnot

Cercei, brățări, pandantive cu motive florale sau pline de culoare. Sunt cadouri minunate pentru persoane vesele și creative.

lizknot bratari handmade

5. Jucării croșetate

Meșterite din bumbac și umplutură sintetică tratată bine ca să nu provoace vreo alergie, jucăriile croșetate sunt potrivite pentru copii și adulți. Ce, doar cei mici se pot bucura de personaje preferate din desene? El e Hugo, un unicorn înnebunit după lavandă. Stă de pază până când Gigantus Equus Misticus își va găsi trupul pierdut în sacul cu fire.

jucarie unicorn crosetata

V-am convins să le dați o șansă cadourilor handmade?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.