Cafeaua de duminică (25)

Ne-am dezmeticit după sărbătorile de iarnă, așa că ne-am apucat de muncă. Până vă voi arăta armata de jucării la care lucrez de câteva zile și noile modele de căciuli de iarnă (de la mijlocul lunii vine frigul!), vă recomand 5 idei de proiecte pe care le puteți încerca și voi.

1. Croșetează mitene de iarnă

Modelul e gratuit, poate fi descărcat dacă aveți cont pe raverly.com. La ce sunt utile mitenele? În primul rând, dacă aveți smartphone și nu aveți mănuși care pot fi folosite pe ecranul telefonului, puteți folosi telefonul și avea mâinile calde. Pentru mine sunt utile pentru că mereu am mâinile reci când lucrez la calculator.

mitene crosetate pattern

2. Croșetează o bentiță

Un pattern foarte simplu de lucrat, gata într-o oră cel mult.

bentita-crosetata

3. Croșetează o eșarfă stilul Chevron

Un model frumos și simplu de făcut. Iar dacă e lucrat din lână groasă cu o croșetă de 7 mm, e o eșarfă potrivită de iarnă. Pentru a obține o eșarfă pentru 3 sezoane lucrează modelul cu o croșetă de 4-5 mm și fir acrilic DK sau bambus.

chevron scarf

4. Croșetează o căciulă colorată

Modelul e ușor de reprodus, iar dacă e lucrat cu fire de angora și lână în culori degrade, produsul final va arăta minunat.

caciula-colorata crosetata

5. Croșetează un top elegant

Un pattern plătit, costă doar 3,3 dolari și puteți realiza un top delicat. Cred că ar arăta foarte bine în culori degrade dintr-un mohair fin.

cardigan

Și cam atât pentru această duminică. Ce proiecte noi mai lucrați?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.