Cafeaua de duminică (III)

Duminica-i zi de relaxare și de odihnă, așa că azi lăsăm creioanele, croșetele și andrelele deoparte și căutăm surse de inspirație.

În luna aprilie am participat la competiția organizată de Mike pe TheCrochet Crowd și am croșetat o pernă decorativă. Pe cât de ușor e de croșetat, pe atât de mult material intră într-o astfel de pernă. Dar rezultatul e satisfăcător.

perna spring pillow

Iată și câteva modele de crosetat pentru cei pasionați:

Croșetează o căciuliță în formă de miel

Că tot se apropie sărbătorile pascale, designerii americani au câte un model pentru fiecare sărbătoare. Și pentru că mielul e reprezentativ pentru Paști, poate veți dori să croșetați o căciulă drăguță pentru copii.

caciula in forma de miel

Croșetează un miel de jucărie

All about Ami e un blog excelent, o sursă de inspirație care ar trebui să se regăsească și-n colecția voastră de bloguri de urmărit. Jucăriile sale croșetate sunt adorabile și ușor de făcut.

Croșetează flori

Planet June e un site pe care găsiți atât modele de cumpărat, cât și tutoriale gratuite.

– Mai știți de competiția „Baby Blanket” pe care am început-o împreună cu a mea colegă, Ariadna? Ei bine, iată și statusul muncii noastre.

În pătura Ariadnei au intrat deja peste 300 gr de material, bumbac galben foarte rezistent. În timp ce eu sunt nițel în urmă, fiind abia la borna de 200 gr. Modelul lui Ari va avea literele alfabetului croșetate, iar al meu va fi încărcat de animăluțe și flori.

Marginea, cu bufnițe, e gata, iar între timp am început să lucrez la dreptunghiul pe care voi croșeta diverse modele de animale. Va fi o pătură plină de culori!

Un mic preview al păturii mele:

patura crosetata copii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.