A magic room filled with yarn, hooks and needles!

Cafeaua de duminică (V)

Cafeaua de duminică (V)

Ce bine că trăim în era internetului, cu milioane de surse de inspirație. Dacă ești o persoană organizată și disciplinată, cred că ți-e ușor să te concentrezi pe munca pe care ai început-o. Motiv pentru care astăzi îți voi recomanda 5 noi idei pe care le poți pune în aplicare:

1. Cum să faci un tablou unic cu bebelușul tău?

Tutorialul îl găsiți aici. E o idee grozavă pentru părinții moderni!

bebelus-talpa-colorata

2. Cum să-ți decorezi șlapii de vară

Cu mărgele și briz-briz-uri la modă:

flip-flops-margele

3. Tutorial: cum să faci o păpușă rusească

Îl găsiți aici!

rusoaica-papusa

4. Cum să croșetezi o bilă, un pătrat și alte forme:

Un tutorial cu terminologia în limba engleză, bine explicat cu multe fotografii. Aici!

forme-geometrice-crosetat

5. Ultima recomandare e mai aproape de casă. 

În cadrul Spring Bazaar din 27 aprilie în Moszkva, Oradea, i-am descoperit pe cei doi tineri care produc produse naturale de îngrijire, de la creme de corp, săpunuri, uleiuri, până la balsamuri de buze: Endea Soap – tested on friends.

De când am testat uleiul cu jojoba, m-am gândit la cât de bun ar fi un demachiant natural folosit împreună cu șervețelele tricotate din bumbac fin. Practic aceste șervețele pot fi utile pentru a curăța tenul de impurități (în combinație cu o loțiune de scrub sau un săpun special, acționează în curățarea punctelor negre) sau pentru a hidrata tenul (pulverizați un tonic pe față, apoi acoperiți tenul cu un șervețel tricotat pentru un efect în profunzime). Ideea e că produsele naturale nu irită tenul, iar bumbacul e cunoscut pentru cât de ușor poate fi întreținut. Șervețelul se poate spăla și curăța după fiecare utilizare.

Vă recomand să încercați uleiul de corp cu lavandă și jojoba (hidratează bine pielea) și balsamul de buze incolor. Mai ales dacă mergeți mult cu bicicleta, balsamul acesta e potrivit pentru a vă hidrata buzele care altfel s-ar usca ușor de la soare și vânt.

steluta mov tricotata

Lili

Junior blogger, crafter, cat & dog person. :) I crochet, knit, laugh and smile too often and talk to my cat way too much! http://atelierhandmadecom.etsy.com


Reader Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: