Cafeaua de duminică (XII)

Noi idei de proiecte Do It Yourself, croșetat și tricotat:

1. Model de pantaloni scurți croșetați

Rusoaicele, chinezoaicele și ucrainiencele au modele incredibil de frumoase, păcat că nu le cunosc limba. Dacă preferi diagramele atunci când croșetezi, tutorialul realizat de rusoaica Larissa îți va fi de mare ajutor. Include imagini cu modul de unire a motivelor.

pantaloni-scurti-crosetati

2. Diferența dintre un parfum sintetic și un ulei esențial

Un articol în limba engleză bine scris și argumentat despre diferența dintre un parfum sintetic și un ulei natural esențial. Dacă folosești des creme de față și produse cosmetice, e bine să știi că anumite uleiuri esențiale sunt iritante pentru ten.

3. Cum să tricotezi o rochie

E mult de lucru la o rochie tricotată manual, iar dacă ai un serviciu + casă și familie de întreținut, o astfel de rochie pare un proiect fără sfârșit. Totuși, dacă vrei să lucrezi o rochie tricotată, iată un model frumos și relativ simplu.

4. Model de rochie tricotată cu mâneci lungi, pentru copii

Modelul e simplu și drăguț, potrivit pentru o rochiță de toamnă. Pentru a obține modelul – în limba engleză – trebuie să ai un cont pe ravelry.com, cea mai mare comunitate de oameni care croșetează/tricotează de pe internet. Peste 3 milioane de utilizatori!

5. Cum să croșetezi o pălărie de vară

Vara pare că abia acum începe să-și arate puterea, așa că poate îți e util un tutorial despre cum să croșetezi o pălărie de vară. Dacă îți e mai ușor un model explicat în diagrame, iată un pattern asiatic.

Spor la muncă să avem!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.