Ce purtăm toamna aceasta? (I)

Știu, e abia începutul lunii septembrie și friguroasa din mine deja a scos șosetele de lână din dulap. Și ce dacă afară sunt 25 de grade? Diminețile și serile sunt reci, iar pereții apartamentului nu mai apucă să se încălzească. În casă e rece. Bine, recunosc, de fapt îmi place să încalț papucii de casă croșetați.

Pentru că răcesc ușor, am schimbat garderoba de vară cu cea de toamnă. Spre exemplu, când ies în oraș, mereu am o eșarfă sau un guler tricotat în jurul gâtului. La începutul toamnei prefer accesoriile din bumbac, însă pe măsură ce se răcește afară, scot la înaintare gulerele groase din acril ori lână moale.

Iată 2 modele de gulere tricotate, foarte ușoare și plăcute la atingere. Încă le avem pe stoc. Sunt potrivite chiar și-n perioada aceasta, când diminețile și serile sunt reci, iar amiezile sunt atât de plăcute, încât simți că te-ai sufoca dacă ai purta un fular. Dimineața, când mergi la serviciu, porți gulerul, iar la amiază, dacă e prea cald afară, își găsește loc în geantă.

guler-gri-tricotat-din-acril guler-multicolor-lana-moale-tricotat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.