Colierul și veselia pictactriței orădene

V-am mai povestit despre cum zăpada ne-a sabotat orice încercare de a ieși în natură pentru a ne juca în fața aparatelor foto cu lucrurile noastre tricotate și croșetate. Lucruri cu care ne mândrim și pe care am vrea să vi le prezentăm pe oamenii dragi din jurul nostru. Pentru că oricât de bine lucrat ar fi un guler croșetat, e mult mai interesant atunci când e purtat de un om frumos.

Ei bine, uneori e bine să improvizezi și să te organizezi rapid dacă vrei să iasă ceva bine. Luni scriam pe contul personal de Facebook despre noul colier croșetat, inspirat de o pictură superbă realizată de Hadella. Și că, pentru a scoate în evidență colierul, am nevoie de o doamnă sau o domnișoară cu un decolteu generos pentru câteva poze drăguțe.

Nici nu postasem bine anunțul că deja apăruseră ofertele. Așa că ne-am organizat rapid și miercuri ne-am înființat în Parcul Dendrologic din Oradea cu scopul de a poza și de a degusta brioșele Ariadnei, la o ceașcă de ceai. Fericirea apare atunci când lucrez cu oameni veseli și, uneori, vine  la pachet cu o duzină de prăjituri! 😀

Dacă sunteți din Oradea sper că ați ajuns, cel puțin o dată, la un spectacol de teatru în care joacă actrița Adela Lazăr. Alias Hadella. Sau Mirandolina. Ori Toppolina. Și dacă n-ați ajuns la teatru, să știți că încă mai aveți vreme să o vedeți în spectacole. Spre exemplu, ne vedem la Îndrăgostiții din Ancona în 17 mai?

Adela e unul dintre cei mai veseli oameni pe care i-am cunoscut vreodată. E o prezență plină de culoare și de bună dispoziție.

Vă convingeți din pozele făcute:

colierul pictoritei

adela si colierul pictoritei

hadella

Colierul e realizat din bumbac nemțesc, cu multe mărgele din porțelan și sticlă. Se curăță ușor, spălat de mână, în apă caldă cu puțin detergent și poate fi purtat în orice sezon.

Gulere, agrafe și accesorii de păr, coliere cochete, eșarfe de vară și … prăjituri delicioase (preparate de către Ariadna), vom aduce la Târgul de Paști din Moszkva (Oradea, str. Moscovei, vis-a-vis de Filarmonică). În 27 aprilie.

Ne vedem la târg?

3 thoughts on “Colierul și veselia pictactriței orădene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.