Costume de baie crosetate și un concurs!

CONCURS! 

Pentru că-i vineri și-avem poftă de joacă, punem în joc un costum de baie croșetat pentru cea mai haioasă întâmplare la plajă/mare/piscină!
Concursul începe azi, 4 iulie, și se termină-n 15 iulie 2014. Alegem câștigătoarea în funcție de comicul situației și modalitatea de exprimare (o poveste haioasă poate fi spusă și prin imagini!).

În ultimele 2 săptămâni am lucrat mai multe modele de costume de baie croșetate, pe diverse mărimi. Unele au ajuns la destinatari, altele-și așteaptă modelul.

Acum o săptămână căutam o domnișoară curajoasă să-mi pozeze cu un sutien croșetat și, spre surpriza mea, 10 domnișoare frumoase s-au oferit să ne ajute. Mulțumesc frumos, cu siguranță voi apela la voi pentru următoarele ședințe foto ad hoc.

Iată primul model de bikini top croșetat. Croșetat din bumbac Alize Bella, e un model moale care se mulează frumos pe trup. Ador combinația portocaliu-verde crud!

costum-baie-crosetat

Și cel de-al doilea model de costum de baie croșetat, puțin mai îndrăzneț, dar foarte comod și senzual. Din bumbac Angelica, dar poți folosi și Sugar’n Cream Yarn Solids, Super Size.

bikini-crosetati

sutien-crosetat

Alte modele de costume de baie croșetate pe care aș vrea să le încerc sunt:

1. Bikini top curcubeu

bikini-top-colorat

2. Pineapple bikini

PineappleBikiniCrochet

Voi ce modele de costume de baie crosetate preferați? 

 

2 thoughts on “Costume de baie crosetate și un concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.