Eșarfe croșetate, modele de vară

Un accesoriu care nu cred că lipsește din garderoba vreunei femei e … eșarfa. Eterna eșarfă purtată pe post de fular în primăverile care țin mai mult de o săptămână (cum a fost cea de anul acesta de la noi), sau purtată pe post de șal în serile răcoroase de vară.

Desigur, probabil cea mai populară idee de asortare a unei eșarfe o regăsim în filmele polițiste, când fetele James Bond își ascundeau privirile în spatele ochelarilor de soare supradimensionați și-și acopereau coafurile cu eșarfe cochete. Drept e că o eșarfă are nenumărate întrebuințări. 

În cadrul mini-ședinței foto din parcul cetății orădene Adel ne-a arătat cum pot fi purtate 3 tipuri de eșarfe croșetate pe care le mai avem pe stoc (sigur că la cerere mai facem și altele!)

esarfa crosetata galbena

Galben e o culoare caldă, specifică verii. E culoarea bogăției, a luminii și a vieții, fiind culoarea zeilor, iar în cultura mexicană galbenul simbolizează renașterea, reînvierea (înainte de înverzire, în sezonul ploios, pământul are o nuanță aurie/gălbuie de la razele soarelui care se reflectă în apă).

esarfa verde crosetata

De când cu vremea frumoasă și vara timpurie, zău că-i mai mare plăcerea să te plimbi prin oraș cu bicicleta. Și uite așa poți folosi eșarfa verde croșetată. Firul de bumbac din care e lucrată are mici inserții de sclipici, fiind o eșarfă potrivită pentru un spirit tânăr și plin de viață!

Eșarfa mov (mov e o culoare optimistă, ce inspiră energie și bună dispoziție) e croșetată tot din fir de bumbac cu inserții care strălucesc subtil în lumina zilei.

esarfa mov crosetata

Toate aceste eșarfe se regăsesc pe stoc la prețul de 45 de lei. Pentru comenzi știți cum ne contactați, da? Prin E-mail sau telefon: 0733,143,345

1 thought on “Eșarfe croșetate, modele de vară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.