Hainele tricotate manual

Din lână, bumbac sau acril, hainele tricotate vor rămâne mereu la modă. Indiferent de stilul preferat: clasic, modern, cu influențe punk ori trashy.

Vă prezint proiectele tricotate ale doamnei Eva, o doamnă cu un spirit tânăr, care tricotează manual de peste 30 de ani. Hainele sale sunt atât de bine lucrate – ochiurile sunt uniforme, iar cusăturile sunt atât de bine îmbinate încât nu se văd marginil – încât par scoase dintr-o mașină industrială. Unde mai pui că sunt lucrate cu fire de calitate?!

De ce recomand hainele tricotate manual? Pentru că un produs lucrat bine, din fire bune, nu-și pierde valoarea nici peste 10 ani. 

Faceți un mic experiment: verificați-vă garderoba și căutați o haină tricotată cumpărată dintr-un magazin oarecare. Cel mai probabil produsul a fost lucrat la o mașină industrială, din fire subțiri de o calitate inferioară – pentru a eficientiza costurile cu producția. Verificați cât e de scămoșată pe sub braț și-n zona abdomenului. Dar o haină din lână naturală își păstrează proprietățile mult timp, mai ales dacă e îngrijită corespunzător.

Uitați-vă-n cufărul cu hainele mamei sau ale bunicii. Câte dintre acele haine, lucrate manual, încă arată impecabil, deși au fost făcute în urmă cu 20-30 de ani?

Iată și produsele doamnei Eva:

Pulover alb-crem e o mărime mare – 42-44, cu mânecă lungă, gâtul stil bărcuță lejer. Se așază frumos pe corp, mascând perfect eventualele imperfecțiuni ale mijlocului – pe care noi, doamnele și domnișoarele, mereu încercăm să le ascundem.

Puloverul e din lână naturală, ceea ce înseamnă că, îngrijit corespunzător – spălat la maximum 30 de grade Celsius, fără clor și uscat pe o suprafață plană – îl veți putea purta ani la rând. Și ce dacă moda se schimbă? Unele lucruri rămân la fel!

Detalii despre prețuri și livrare la contact@atelierhandmade.com

bluza-crem-tricotata

Pulover galben din fir de lână cu acril, mărimea 44, suficient de lung pentru a acoperi spatele și puțin decoltat. Poate fi asortat la o fustă lungă, strâmtă.bluza-galbena-tricotata

Pulover mov dintr-un fir care imită blana. Un fir de lână, moale și foarte plăcut la atingere. Mărimea 42-44bluza-mov-tricotata-manual

Detaliul bluzei mov, din fir de lână:

detaliu-bluza-tricotata-mov

Căciulă tricotată din lână moale, în diverse colori, cu moț.

caciula-tricotata-acril

Căciulă din bumbac, foarte potrivită pentru o primăvară răcoroasă.caciula-tricotata-bumbac

Căciuli tricotate din lână, în diverse culori. Observați cât de frumos se îmbină culorile?caciuli-tricotate

Piesa de rezistență a colecției. Cardiganul tricotat din fir ce imită blana. Un produs atât de frumos și de bine lucrat. Materialul e moale, foarte plăcut la atingere și îmbinăturile sunt impecabil realizate, încât nu ies în evidență în vreun fel. Mărimea e mare, 44.

Imaginați-vă că doamna Eva a tricotat 3 săptămâni la acest produs.
cardigan-ca-blana-tricotat cardigan-plusat-tricotatDe vrei să afli mai multe despre aceste produse, știi unde ne găsești, da?

Contactează-ne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.