A magic room filled with yarn, hooks and needles!

Cafeaua de duminică – XXI

Cafeaua de duminică – XXI

Acum că Halloween-ul a trecut și s-au sfârșit petrecerile tematice, ne putem întoarce la croșetele/andrelele/pensulele noastre? Ne pregătim de Crăciun și Anul Nou, mai sunt 2 luni și-i vremea să ne îngrijim de cadouri. Iar dacă-s făcute de noi (sau comandate special pentru cei dragi) cu atât mai bine!

Mie-mi plac lucrurile personalizate, cadourile inedite care-mi transmit că cineva s-a gândit la mine atunci când l-a cumpărat/comandat/confecționat. Așa că până la Crăciun în fiecare duminică vă vom recomanda idei de cadouri handmade!

1. ShoeBox – oferă un cadou într-o cutie de pantofi

Campania nu e nouă, e la a 7-a ediție și scopul e de a le oferi cadouri copiilor care nu au șanse de a primi ceva de sărbători. Anul acesta vom oferi și nou cadouri în cutii de pantofi și tare ne-am bucura dacă mulți dintre voi, cititorii noștri, v-ați alătura campaniei. Despre cadoul nostru vom povesti într-un alt articol.

2. Cadouri în tehnica decoupage sau tehnica șervețelului 

De la perii vintage și cutii pentru bijuterii, la obiecte pentru bucătărie, oferta e bogată. Gabriela are o mulțime de idei și produse ce pot fi personalizate. Aruncați o privire în galeria sa.

decoratiune craciun decoupaje

3. Căciuli și gulere tricotate

Cu un set de căciulă și guler tricotat nu poți da greș atunci când oferi un cadou de Crăciun unui prieten/coleg/colaborator. Poți alege personalizarea produsului, cu un motiv care-l reprezintă pe cel/cea care va primi cadoul. Comenzi la contact arond atelierhandmade.com (înlocuiește arond cu @).

guler-multicolor-lana-moale-tricotat

4. Bijuterii pictate

Creațiile Hadellei, pline de culoare, sunt cadouri excelente pentru orice persoană care apreciază creativitatea și veselia. Iarna nu-i musai să fie gri, cețoasă, rece și grea. Și niciodată nu-ți strică o pată de culoare în garderobă ori în cutia cu bijuterii!

Vă dau un exemplu de cercei pictați și creați după imaginația Hadellei:

buburuze cercei hadella

5. Portrete

Pictate pe pânză, creionate pe hârtie în creioane colorate sau alb-negru, portretele intră în categoria „cadouri personalizate”. Detalii și comenzi aici.

pictura

Ce cadouri handmade veți oferi iarna aceasta?

Lili

Junior blogger, crafter, cat & dog person. :) I crochet, knit, laugh and smile too often and talk to my cat way too much! http://atelierhandmadecom.etsy.com


Reader Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.