Incubator 107 în Oradea – Muguri de noapte

Zilele trecute am primit un comunicat de presă din partea echipei orădene care se ocupă de proiectul Incubator 107. Îmi place ideea de a învăța diverse meșteșuguri, de a încerca lucruri noi, de a ieși din zona de confort. incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice, după cum bine e descris proiectul.

În 25 mai suntem invitați la prima nocturnă creativă din Oradea.

„Incubator107 Oradea te invită la prima NOCTURNĂ organizată în Oradea, MUGURI DE NOAPTE.

De ce muguri? Pentru că ei sunt simbol al înfloririi noastre ca şi comunitate în primăvara cultural orădeană.

De ce de noapte? Pentru că evenimentul are loc începând cu ora 20:30 până in zori de zi!

Unde? Pe strada Moscovei nr. 8 în incita cafenelei Moskva.

De ce sa vii? Pentru ca suntem un soi de altoi si avem de toate, câte ceva pentru fiecare: atelier de pictură cu Laura Ungur pentru vlăstarele creatoare, improvizație și teatru cu Anda Tamașanu pentru mugurii mai comunicativi, atelier de reciclat hârtie cu Kinga, atelier de fursecuri cu lavandă cu Anamaria Croitoru, atelier de dans cu Vasti Călugăr, atelier de autoapărare cu Andras Zoltan şi nu în ultimul rând atelier de coaching cu Andreea Neag.

Nu te-am convins încă? Atunci ce zici de un concert de muzică folk live? Dar de o vânătoare de comori?
Începe să-ţi pară o filă de basm? Noi te invităm să faci parte din povestea noastră care acum se scrie! Alature-te incubator107 Oradea pentru o noapte culturală plină de voie buna.

Cum poți să vii? Trimite-ne un e-mail simplu la oradea@incubator107.com şi ajută-ne să te intâmpinăm cu un loc al tău deja pregătit.

Cu ce să vii? Dacă îţi va plăcea ce vei vedea şi auzi, ajută-ne să ne dezvoltăm şi să urmăm motto-ul ca „incubatorul107 din poveste în Oradea trainic este”. Donează suma de 10 lei pentru noi, iar noi promitem să donăm cultură şi multă dorinţă de implicare în a face tuturor viaţa mai vie şi mai plină de pasiune.

Te aşteptăm cu mult drag şi cu câteva bucate pregătite pentru tine…iar dacă doreşti poţi să aduci şi tu ceva de ronţăială!

Vino la noi şi descoperă pasiunea care înmugureşte în tine!”

Ne vedem?

Afis incubator107 muguri de noapte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.