A magic room filled with yarn, hooks and needles!

Jucării croșetate

Jucării croșetate

RO: Înainte de a croșeta căciuli, fulare, eșarfe ori papuci de casă, primele proiecte pe care am exersat au fost câteva jucării croșetate. Deși presupun mai multă atenție, mai multă migală și mai multe ore de lucru decât o căciulă, spre exemplu, jucăriile au devenit proiectele mele preferate.

Poate pentru că sunt vesele, colorate, iar partea ludică pe care credeam uitată odată cu depășirea adolescenței, revine ușor la suprafață cu fiecare proiect jucăuș. Cred că viața ar fi un pic prea monotonă dacă totul s-ar rezuma strict la cifre, bani, decizii, stategii și altele ce țin de etapa de adult a fiecăruia dintre noi. 🙂

Așa că, spre a dezlănțui partea ludică din tine, iată câteva proiecte colorate și haioase, lucrate cu drag în ultima perioadă:

EN:

1. Unicornul „It’s so fluffy I’m gonna die”

Cel mai mare proiect pe care l-am lucrat până acum. Unicornul depășește 40 cm în lungime și peste 500 gr. în greutate. Lucrat după un model creat de Gurumiorama.

Unicornul din imagine e lucrat din acril, umplut cu muuuultă melană dărăcită. Nici nu mai știu cum am reușit să închid jucăria cu atât de multă umplutură ieșind din toate părțile.

unicorn crosetat jucarie

2. Balerina Bella fără sandale

Bella e o balerină răzvrătită. Și-a vopsit pletele blonde într-o nuanță trăznită, mai apropiată de starea sa sufletească. A renunțat la tocuri și la pantofii de dans în favoarea șosetelor albe.

Bella, balerina, e croșetată din bumbac și măsoară 25 cm.

p.s: să nu-i spui că-i o păpușă croșetată reușită că se supără, spune-i că e o balerină talentată și-o vei cuceri de-ndată!

bella-balerina crosetata

3. Evil Minion

După atât de mulți minioni croșetați, era și cazul să apară un Evil minion, nu-i așa? Măsoară 25 cm și e din acril.

evil minion crosetat

4. Jucărie Aikido

Un cadou inedit pentru o persoană pasionată de un sport … zen.

jucarie crosetata aikido

Lista cu jucării croșetate e abia la început, multe modele mi-au trecut prin croșetă și multe altele-mi vor mai trece.

***************

Lili

Junior blogger, crafter, cat & dog person. :) I crochet, knit, laugh and smile too often and talk to my cat way too much! http://atelierhandmadecom.etsy.com


Reader Comments

  1. Buna, vreau sa stiu cat costa unicornul din despicable me…si daca se poate transporta pana in 15.09.2014 dupa masa…curier rapid sau ceva de genu…multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: