Veverițele năzdrăvane

În ultimele zile am fost cam tăcute, atât eu cât și Ariadna. Am muncit mult, am gătit la fel de mult și-am zâmbit alături de clienții fericiți cu lucruri personalizate și inedite.

Rilă și-a găsit o familie creativă, iar săptămâna viitoare toate seturile de agrafe vor ajunge la povestitorii care i-au venit în ajutor maestrului Iepu.

Ultima comandă livrată în Oradea implică cele două veverițe frumoase și năzdrăvane din imaginea de mai jos. Papucii de interior sunt croșetați din fir dublu de acril și au talpă care nu alunecă pe gresie sau podele (o plasă specială pentru încălțămintea de interior).

Până să ajung la versiunea aceasta de veverițe am încercat 4 modele diferite. Niciun model nu m-a mulțumit, parcă toate semănau cu bursucii sau cu vulpile.

Într-o seară când am început să ascult a a doua parte a cărții The Magus de John Fowles (v-am mai povestit că-mi place să ascult cărți când croșetez?), inspirația s-a strecurat ca prin magie în croșeta mea și a făcut posibilă apariția veverițelor.

Să fie purtați cu drag și sănătate, că-i mai bună decât multe!

papuci forma veverita crosetate veverite

Cum vă plac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.