A magic room filled with yarn, hooks and needles!

Papuci de casa cu talpa antiderapanta

Multă vreme am căutat online și prin magazinele orădene o bucată de material care poate fi cusut pe talpa papucilor de casă. Cei ce aveți gresie, faianță sau podele prin casă știți cât de ușor se transformă podeaua într-un patinoar de fiecare dată când încălțați o pereche de șosete de lână.

Ei bine, în cazul papucilor de casă din pozele de mai jos (croșetați după un pattern cumpărat de la Tara Murray) aproape că renunțasem la ideea de a mai folosi material textil antiderapant. Și asta pentru că în niciunul dintre cele 4 magazine unde am intrat, n-am găsit un astfel de material. Vânzătoarele ridicau din umeri sau îmi arătau mușama – de genul celei pentru fețele de masă.

Plasa folosită pentru a transforma papucii de casă din „patine” în încălțăminte care nu alunecă se vinde la kilogram, costă în jur de 42-45 lei/kg de material. Asta în cazul în care vă interesează. Iar magazinul de produse textile se află pe bd. Decebal – aproape de benzinărie (Oradea).

Papucii de casă pot fi făcuți la comandă pe alte dimensiuni și culori. Pentru detalii vă invităm să ne contactați.

papuci de casa crosetati talpa antiderapanta papuci de casa

Lili

Junior blogger, crafter, cat & dog person. :) I crochet, knit, laugh and smile too often and talk to my cat way too much! http://atelierhandmadecom.etsy.com


Reader Comments

 1. Buna,

  Ce e mai exact aceasta plasa pe care ai folosit-o pe talpa botosilor. Eu nu sunt din Oradea, si as vrea sa caut asa ceva prin magazine dar nu stiu ce sa cer.
  Multumesc,
  Larisa

  1. Larisa,
   nu știu cum se numește, am luat produsul de pe raft, l-am dus la casă și-am cerut să-mi dea câțiva metri. Întrebi în magazinele de textile de un material care nu alunecă la contactul cu apa. Poate fi un alt tip de material, care nu seamănă cu cel pe care-l folosim noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: