A magic room filled with yarn, hooks and needles!

Primăvara în atelierul de croșetat

Primăvara în atelierul de croșetat

Toată iarna am strâns proiecte și materiale colorate, bumbac ori acril sau chiar bambus. Lucrările începute în zilele mohorâte de iarnă s-au materializat odată cu primele raze de soare ale primăverii. E tare plăcut să lucrezi în grădină/la munte, sub razele încă reci ale soarelui, în aerul încărcat de flori de meri, cireși ori corcoduși.

Primăvara noastră a început de mai bine de-o lună, când am scos croșeta și ghemul de bumbac la o plimbare prin poienițele bihorene. Am găsit mii de brândușe și-am alergat ca un copil bezmetic pe drumurile de țară din Tomnatic.

brandusa

În atelierul nostru au apărut primele produse de primăvară: o rochie colorată pentru o fetiță care nu poate sta locului sau un top croșetat pentru o fetiță de 4 ani.

rochie-crosetata-copii

… o căciuliță cu un model atipic și foarte plăcut. Brain waves se numește și-l găsiți aici.

caciula crosetata brain-waves

Botoșei roz pentru 2 bebelușe care au făcut cunoștință cu lumea în urmă cu puțin timp:papucei-crosetati-bebelusa

balerini-crosetati-bebelusi
Și anul e abia la început! În iarna lui 2013 mi-am comandat 2 cărți noi de croșetat, noi surse de inspirație. Așteptați-vă la jucării croșetate noi și colorate, dar și la bolero-uri ori bluze elegante.

carti cu modele de crosetat

Lili

Junior blogger, crafter, cat & dog person. :) I crochet, knit, laugh and smile too often and talk to my cat way too much! http://atelierhandmadecom.etsy.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.