Primul an: 2013

2013 a fost anul când atelierhandmade.com a apărut în uriașul online. Am învățat din mers o mulțime de lucruri, am lucrat sute proiecte și-am ajuns în cam toate marile orașe ale țării. Am livrat zeci de jucării, zeci de căciuli și de papuci de casă. Ne-am bucurat de fiecare feedback primit din partea voastră și-am căutat să îmbunătățim atât comunicarea cu noi și cu voi, cât și produsele care ies din croșetele noastre.

De fapt, capitolul despre calitatea și unicitatea produselor nu s-a încheiat, va fi mereu îmbunătățit și perfecționat. Întotdeauna e loc de mai bine, de mai mult, de mai frumos/drăgălaș.

Mulțumim pentru un 2013 surprinzător. Mulțumim pentru încrederea în acest proiect, pentru înțelegere și, mai ales, vă mulțumim pentru răbdarea pe care ne-ați acordat-o. Ultima lună ne-a încercat din plin, cu termene limită și stocuri lipsă, cu întârzieri de livrare și cu multe, multe produse terminate.

Ce ne dorim de la 2014? 

Stocuri încărcate de fire de calitate. Timp pentru a termina proiectele începute și pentru a lucra alte idei noi care, momentan, sunt la nivelul de desene într-o agendă ponosită. Clienți la fel de frumoși și de creativi. Și multă cafea bună.

Ce vă dorim de la 2014?

Un an îmbelșugat, cu multe recompense pe toate planurile. Putere de muncă și răbdare pentru a vă atinge obiectivele și mai mult timp pentru pasiunile voastre. Fără hobby-uri (și piper mozaic!) viața asta ar fi cam săracă și morocănoasă.

N-am găsit un template mai mare în Photoscape, pentru a include toate proiectele din 2013. Așa că am selectat doar câteva lucrări cu care ne mândrim.

Să fim sănătoși! 🙂

atelier-handmade.com-2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.