Românii şi produsele handmade

De la finalul lunii ianuarie a acestui an şi până acum produsele noastre au ajuns în casele a zeci de români, ceea ce înseamnă că obiectele lucrate manual au căutare. Şi încă n-am avut timp să vă arătăm proiectele mari, la care muncim în timpul liber pe care-l mai prindem după ce  terminăm cu serviciul, culcăm pruncii, mâncarea-i gata şi casa curată. Pentru că înainte de orice proiect familia vine pe locul întâi, aşa cum sunt sigură că e şi-n cazul multora dintre voi, cei ce ne vizitaţi constant.

Ne străduim să vă oferim informaţii cât mai diverse şi care să vă fie de ajutor. Ne bucurăm de fiecare dată când primim e-mail-uri în care suntem întrebate cum se croşetează un guler, cum se tricotează un fular sau unde se găsesc modele gratuite de croşetat rochiţe. Şi mai mult ne bucurăm când primim mesaje prin care ne cereţi diverse produse din galeria noastră, pesemne munca noastră începe să rodească.

Azi, de Ziua Universală a Iei, am trimis încă 2 colete spre Bucureşti. Şi-am făcut o mică evaluare a zonelor pe unde au ajuns produsele noastre: de câteva ori în toate sectoarele din Bucureşti, în Timişoara şi Cluj de vreo 2 ori, în Piteşti şi-n Oradea de cele mai multe ori. Şi mai urmează câteva colete ce vor ajunge-n tot undeva prin sudul ţării. Încet-încet vom ajunge în cele mai mari oraşe din toată ţara, şi-atunci vom putea spune că am cucerit România.

Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordaţi! 🙂

p.s: dacă vă abonaţi la newsletter până în data de 1 iulie vă aşteaptă o surpriză tare plăcută! Oliver ştie!

porc crosetat

papuci interior iepuri crosetati

Iată şi versiunea noastră de ie cu ocazia Zilei Universale a Iei, alături de Ariadna, frumoasa D şi viitorul model bebeluş al Atelierului nostru virtual:

ziua universala a iei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.