Sezonul sandalelor croșetate

Cizmele croșetate nu mă încântă cât de puțin, nu-mi sunt dragi nici șosetele lungi croșetate, purtate în locul eleganților ciorapi lycra care strânesc imaginația atunci când sunt purtați la fuste tip creion, cu o crăpătură lungă, și pantofi cu toc.

Însă ador sandalele croșetate! Cel puțin modelele pentru copii sunt adorabile. Și mi-a făcut atât de mare plăcere să le lucrez pe cele din imagine, încât voi mai face încă vreo 2 perechi. Just for the fun of it!

Am avut mână liberă pentru modele și stil, așa că am improvizat din plin, luând în calcul nu doar factorul „OMG, ce drăguțe sunt!”, dar și practicalitatea acestor sandale. Știm cât de activi sunt bebelușii, cât se zbat și cât de puțin rămân, pe picioarele lor, papucii ori șosetele.

Așa că pentru a rămâne fixate, sandalele sunt prevăzute cu șnururi (se pot înlocui cu panglici), iar piciorușul nu alunecă din încălțăminte, fiind fie închise în față, fie cu o baretă care intră între degete.

Dar să vă spun și cât de frumoși sunt papucii lucrați de Cati! Sunt atât de frumosi (și practici) balerinii, încât n-ar strica să reproducem modelul și pentru adulți.

Toate produsele sunt lucrate din bumbac nemțesc, Catania. Am ales bumbacul pentru că e mai sigur pentru bebeluși, nu lasă scame și chiar dacă cei mici ajung să guste din papuci, nu rămân cu scame în gură.

Cum vă plac?

balerini crosetati balerini roz si balerini mov sandale crosetata interior captusit sandale crosetate bareta intre degete

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.