swap handmade primavara

Swap de primăvară cu Revista Atelierul

La sfârșitul lunii martie, cam pe atunci când noi căutam să umplem Borcanul cu fapte bune, oamenii creativi de la Revista Atelierul au lansat provocarea „Swap de primăvară”. Concret ce înseamnă un „swap”? Un schimb de produse handmade, create de către fiecare artizat participant la provocare. Sună bine, nu-i așa?

Pentru că sunt curioasă ca un pisoi năzdrăvan, m-am înscris pe lista swap-ului de primăvară. Apreciez munca altor oameni și, în mod special, apreciez munca altor pasionați de croșetat. Nișa tricotatului/croșetatului e atât de mare încât e loc de toată lumea. Cu cât sunt mai creative modelele, cu atât mai bine și mai interesant.

Pentru Adriana, partenera mea de swap, am creat un colier de primăvară, cu un trandafir din fir Anchor (apretat) și flori din fir Puppets (în nuanțe de roz) cu mărgele fine de nisip. Și pentru că primăvara aceasta am primit multe comenzi pentru flori croșetate și bentițe, am adăugat și o bentiță de păr în culori contrastante.

Ei bine, frumusețea unui swap de handmade e că niciodată nu știi la ce să te aștepți. Așa că m-a surprins în mod plăcut cadoul Adrianei. M-a nimerit cu brățările și, mai ales, cu nuanțele de violet, albastru și verde.

Cum vă place cadoul? 🙂

swap handmade primavara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.